SOLUȚII COMPLETE
PENTRU EMITENȚII DE CARDURI

De la emitere la procesare

Plățile fără numerar au devenit o parte importantă a vieții noastre. Cu toate acestea, cerințele pentru cardurile tradiționale s-au schimbat. De la înființarea firmei noastre am acumulat o experiență îndelungată în emiterea și procesarea cardurilor și am depus eforturi pentru a forma și a optimiza viitorul plăților fără numerar. Indiferent dacă este vorba despre carduri universale sau în circuit închis, virtuale sau din plastic – noi oferim carduri pentru toate cerințele, inclusiv carduri de credit, preplătite, de debit și de loialitate, precum și etichete NFC pentru plăți contactless.

Asigurăm emiterea de carduri și procesarea tuturor tranzacțiilor. Sunt incluse procesarea completă a plăților la POS și bancomate, managementul riscurilor, procesarea reclamațiilor și facturarea.

Prin experiența și standardele noastre ridicate garantăm soluții sigure și convenabile, care vor mări eficiența afacerii dumneavoastră.

Beneficii

  • Servicii integrate pentru acceptarea plăților, emiterea  cardurilor, procesarea, managementul  riscurilor și servicii conexe
  • Experiența și expertiza noastre garantează securitatea și eficiența proiectelor
  • Soluții de carduri personalizate pentru firme de orice mărime

    Soluțiile noastre