Servicii personalizate pentru tranzacții de plată electronice și servicii de cont.

Ne-am specializat în procesarea tranzacțiilor fără numerar și emiterea de carduri, managementul rețelelor ATM și POS, programe și aplicații de loialitate, managementul disputelor, soluții de monitorizare antifraudă, inclusiv servicii de asistență de urgență pentru deținătorii de carduri aflați peste hotare, call center precum și suport pentru implementarea standardelor EMV. Oferim soluțiile potrivite în orice afacere și pentru toate cerințele, indiferent de mărimea companiei.

Complexitatea serviciilor oferite ne recomandă ca unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de emitere de carduri, de management al cardurilor și conturilor clienților și de procesare a plăților, din Europa de Est.

Gama noastră de servicii include practic orice aspect al tranzacțiilor de plată electronice, cu un sortiment greu de egalat, deoarece ne extindem în permanență portofoliul cu soluții inovatoare și personalizate. Calitatea și standardele de securitate sunt importante pentru noi și le menținem întotdeauna la cel mai înalt nivel. Aveți încredere în experiența și competențele noastre extensive și alegeți colaborarea cu unul dintre cei mai mari furnizori din România și Europa de Est.

Emitere

Oferim soluții de carduri potrivite pentru toate cerințele. Soluțiile noastre includ carduri de credit, carduri preplătite și de debit, precum și soluții NFC pentru plăți contactless. Programul nostru de white label vă permite să vă concepeți designul de card funcție de specificul companiei dumneavoastră.

MAI MULTE INFORMAȚII

Plată

Oferim soluții de acceptanță pentru orice metode de plată, ce pot fi integrate simplu și rapid în structurile tehnice existente. Gama noastră de produse vă asigură vânzări sigure indiferent dacă este vorba despre procesarea tehnică a tranzacțiilor, efectuare de plăți în valute multiple, infrastructura corespunzătoare a terminalelor POS sau diverse servicii suplimentare.

MAI MULTE INFORMAȚII

Soluții mobile

Plăți pe bază de coduri de bare, soluții HCE sau NFC, portofele mobile, cititoare de carduri mobile sau aplicații, furnizăm orice tipuri de soluții pentru plăți mobile. Ușor de utilizat și de conectat la sisteme diverse, disponibile în întregime sub formă de soluții white label și compatibile cu valute și limbi multiple.

MAI MULTE INFORMAȚII

Management riscuri

Securitatea implementată de la început asigură profitabilitatea afacerii dumneavoastră. Oferim soluții modulare pentru o protecție eficientă împotriva imposibilității plăților, ca rezultat al riscului de credit sau al fraudei. Pericolele și riscurile unei plăți sunt identificate și evaluate în timp real, în decursul procesului de cumpărare, și sunt transmise comerciantului însoțite, spre exemplu, de o limită a creditului sub forma unei recomandări a unei metode de plată.

MAI MULTE INFORMAȚII

Call center

Consultarea și comunicarea sunt factori importanți în ceea ce privește eficiența și securitatea și în general au o natură foarte individualizată. De aceea furnizăm soluții de comunicare specifice clienților pentru orice model de afacere. La cerere puteți obține servicii de consultanță și informații premium la orice oră.

MAI MULTE INFORMAȚII

Romcard oferă băncilor o gamă întreagă de servicii în domeniul procesării tranzactiilor cu carduri. Cu peste 20 de ani de experiență în acest domeniu, Romcard activează pe baza unui sistem construit în conformitate deplină cu standardele internaționale, cu certificate obținute de la asociațiile de carduri Mastercard, Visa, American Express, JCB și Diners Club. Având la bază experiența noastră inegalabilă în serviciile legate de securitatea tranzacțiilor cu cardul, Romcard își extinde serviciile în toate domeniile bancare.

MAI MULTE INFORMAȚII

Supercard este lider pe piața română a programelor de loialitate bazate atât pe carduri, cât și pe tehnologii moderne – NFC, RFID, CRM, QR. În 2014, Supercard a început să dezvolte soluții speciale destinate sectorului de retail, cum sunt aplicația mobilă Cards4u sau POS sharing. Supercard, activă pe piață încă de la primul program de loialitate din România, este acum partener în cele mai complexe programe de loialitate din România, precum și în proiectul de succes AFI Gift card. Ne mândrim cu faptul că putem furniza toate serviciile cerute chiar și de cel mai complex program de loialitate, indiferent de soluția de loialitate aleasă.

MAI MULTE INFORMAȚII

Formular de contact