Vă oferim cele mai bune soluții pentru plățile contactless.

Asigurăm toate standardele de calitate și siguranță privind plata contactless, ceea ce permite clienților să efectueze tranzacțiile sigur și confortabil. Indiferent dacă sunt soluții NFC, HCE sau software, ca lider în tehnologie avem experiența și cunoștințele necesare pentru a asigura configurarea și implementarea cu succes.    

Plata contactless reprezintă mai mult decât o tranzacție rapidă și simplă.  De aceea, la Wirecard inovăm și dezvoltăm continuu noi soluții de pionierat în acest domeniu, ceea ce permite ca procesele să fie simplificate, fidelizarea clienților amplificată și vânzările crescute. Viitorul plăților abia a început,  fiți o parte a acestuia împreună cu noi.

Beneficii

  • Plăți rapide
  • Acceptare largă
  • Procesare simplă

Solutia HCE de la Supercard

Host Card Emulation (HCE) permite tranzacții sigure bazate pe NFC pentru plăți și servicii prin aplicații mobile, fără să fie necesar un element de securitate fizică (Secure Element-element de securitate sau SE). Informațiile sensibile despre tranzacții nu mai sunt, prin urmare, stocate pe un element hardware, ci sunt stocate central, într-un mediu sigur de servere. Astfel, Wirecard oferă o soluție care permite crearea cardurilor de plată NFC pentru smartphone care pot să fie asociate altor sisteme de plăți mobile, precum și ofertelor de fidelitate și cupoanelor. 

MAI MULTE INFORMAȚII

Soluție cu cod QR de la Supercard

Codurile QR reprezintă un standard de transmisie care face posibilă plata mobilă prin smartphone. Aproape toate telefoanele inteligente pot să citească coduri QR, indiferent de sistemul de operare al acestora, ceea ce face ca acest standard să fie unul din cele mai potrivite instrumente de plată fără numerar prin intermediul unui smartphone. Soluția cu cod QR este deja binecunoscută și utilizatorii sunt familiarizați cu folosirea acestuia, ceea ce va face ca implementarea ei să fie extrem de ușoară.

MAI MULTE INFORMAȚII

Soluție NFC de la Supercard

NFC (near-field communication) este o tehnologie legată de cardurile contactless, care permite cardurilor de plăți să comunice cu cititoarele NFC prin cip și antenă. Wirecard oferă o soluție de plată care permite consumatorilor să facă cu ușurință plăți la toate dispozitivele de verificare NFC. Clientul trebuie doar să își țină telefonul inteligent în fața cititorului NFC, iar acesta va confirma plata printr-un semnal. Grație tehnologiei „tap-and-go”, procesul de plată durează doar 300-600 milisecunde.

MAI MULTE INFORMAȚII

Soluție RFID de la Supercard

Cu RFID, poți să faci aproape orice. RFID oferă un domeniu de aplicare considerabil de mare al transmisiei de date între un card sau un dispozitiv cu un cip RFID și un cititor sau un dispozitiv de recepție. De exemplu, RFID permite stabilirea unei conexiuni de date imediat ce deținătorul cardului intră într-o clădire sau o cameră. Puteți utiliza această soluție pentru a trimite un SMS de bun venit clienților, imediat ce aceștia intră în sediul dumneavoastră, sau pentru a urmări prezența angajaților. Pe măsura marelui potențial al tehnologiei, oferim o gamă largă de soluții și procese care pot să fie adaptate nevoilor dumneavoastră.

MAI MULTE INFORMAȚII

Formular de contact