MAI MULT TIMP PENTRU CLIENȚII DUMNEAVOASTRĂ

Operațiuni fără problem, prin soluțiile noastre POS.

Atunci când le oferiți clienților opțiunea de a plăti fără numerar la punctul de vânzare, este important ca totul să se desfășoare fără probleme. Sistemul pe care îl gestionați trebuie să fie ușor de utilizat și cât mai convenabil pentru clienții dumneavoastră. Vă oferim soluții care să vă sprijine și, în cazul unor posibile probleme în procesul de plată, ce vă  pun într-o situație dificilă, vă puteți bizui pe noi pentru găsirea unei rezolvări. Oferim soluții POS cu o expertiză maximă și o experiență extinsă, flexibile, robuste și sofisticate.

Pentru toate instituțiile financiare și toate metodele de plată posibile. Echipa noastră puternică vă va susține la instalare și în orice problemă specifică, inclusiv managementul fraudelor, și vă pune la dispoziție echipamentele necesare pentru a asigura o desfășurare fără probleme a procesului de plată.

Beneficii

  • Soluții flexibile, inclusiv pentru echipamente 
  • Experiență maximă
  • Soluții simple, inteligente

Servicii de operare POS

Wirecard oferă un serviciu POS de înaltă performanță, eficient, prin care puteți îndeplini toate cerințele tranzacțiilor fără numerar. Acesta conține certificarea EMV pentru Visa și Mastercard, inclusiv asistență la toate tipurile de conexiuni precum TCP/IP, GPRS și dial-up, plăți prin cont online, cât și diverse programe de management personalizate pentru organizația dumneavoastră. Programele noastre de management cuprind management POS (comerciant/nivel campanie), management al criptării, loialitate și management de rețea (avans numerar/comercianți). De asemenea, oferim și un serviciu eficient de management al fraudelor. Putem procesa și metode de plată POS analogice, la telefon, prin autorizare vocală. Sunt disponibile jurnale zilnice și management al disputelor, precum și managementul rețelelor POS.  

Servicii de outsourcing POS

Acceptanța plăților la POS oferă numeroase beneficii atât pentru clienți, cât și pentru comercianți, dar implică si riscuri. Pentru a le evita, profitați de serviciul nostru eficient de outsourcing POS . Totul este inclus:  livrăm și instalăm echipamentul, setăm software-ul și ne ocupăm integral de procese și întreținere. În cazul în care intervine o problemă găsim imediat o soluție și, dacă este necesar, înlocuim echipamentul. Rețeaua POS de la Wirecard funcționează pe baza celor mai noi și mai stricte standarde, atât în ceea ce privește securitatea, cât și procesele inteligente menite să simplifice activitatea zilnică a organizației dumneavoastră. O soluție perfectă pentru dumneavoastră şi clienții dumneavoastră. Opțiune de răscumpărare la terminarea contractului, cu preluare a serviciilor POS integrate.

Funcție de autorizare vocală pentru băncile participante, de la Romcard

În situația în care nu există o conexiune la rețeaua POS sau nu există echipamente POS, puteți să vă bazați pe noi oricând. Centrul nostru de asistență le oferă clienților dumneavoastră posibilitatea de a plăti cu autorizare vocală și de a efectua tranzacțiile telefonic. Deținătorul cardului apelează centrul nostru de asistență și se identifică pe baza vocii și a unui cod PIN sigur. Datele sunt trimise mai întâi la Visa sau Mastercard prin Romcard, pentru procesare, după care sunt aprobate. Plata este apoi confirmată în scris și efectuată. Alegeți soluția noastră pentru plăți sigure la POS, chiar fără echipamente, atât pentru dumneavoastră cât și pentru clienții dumneavoastră.

MAI MULTE INFORMAȚII

Formular de contact