SISTEME SIGURE PENTRU PLĂȚILE ÎN NUMERAR

Serviciul nostru de ATM este eficient până în cel mai mic detaliu.

Numerarul este încă necesar și rămâne pentru mulți oameni un element-cheie al vieții de zi cu zi. Oferiți-le clienților posibilitatea de a retrage numerar într-un mod simplu și cu maxim de eficiență și siguranță. Serviciile noastre ATM înglobează o procesare fluentă și management, precum și oportunitatea unui outsourcing eficient.

Alegeți varianta cea mai potrivită pentru organizația dumneavoastră și profitați de serviciile noastre bazate pe o experiență îndelungată. Garantăm cele mai înalte standarde, o acceptanță ridicată la instituțiile financiare și servicii extensive pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră.

Beneficii

  • Oferte atractive pentru clienții dumneavoastră
  • Cele mai înalte standarde
  • Securitate maximă
  • Servicii optime

Servicii de operare ATM

Operarea unui bancomat necesită multă experiență. Noi suntem aici pentru a vă susține cu expertiză la cele mai înalte standarde, o acceptanță ridicată la instituțiile financiare și servicii competente pentru toate cerințele. Printr-o monitorizare eficientă (conectivitate, defecțiuni tehnice, fraudă), analizăm factori precum frecvența exactă de utilizare și vă ajutăm să executați cele mai bune operațiuni la bancomat. Toate standardele sunt certificate EMV (Visa/Mastercard) și operarea se face la cel mai înalt nivel de calitate. Remediem imediat, prin măsuri eficiente, orice posibile defecțiuni. Serviciul nostru ATM cuprinde managementul ATM (retragere/depunere de numerar, sau depuneri BNA ATM), alerte de monitorizare online, verificare a conturilor, analiză a tranzacțiilor incerte, ajustări în cont și servicii ATM adiționale (transferuri, plată a facturilor, interogare a soldului, miniextrase de cont, modificare PIN). Contactați-ne pentru a afla întreg sortimentul de procese din ofertă, disponibile la orice oră și cu costuri eficiente.

Servicii de outsourcing ATM

Profitați de serviciul de outsourcing ATM de la Wirecard și transferați-ne întreaga răspundere. Ne asigurăm că totul se desfășoară fără probleme, de la setare și instalare până la alimentare, monitorizare și optimizare a proceselor. Operarea unui bancomat aduce beneficii exclusive, care îi vor impresiona pe clienții dumneavoastră. În cazul deteriorării sau al defectării imprevizibile suntem oricând gata să vă ajutăm cu repunerea echipamentului în funcțiune cât mai rapid posibil. Oferiți-le clienților flexibilitatea de a retrage numerar de câte ori își doresc. Opțiune de răscumpărare la terminarea contractului, cu preluare a serviciilor POS integrate.

Formular de contact