FLEXIBILITATE MAXIMĂ

Tranzacții fără numerar la cel mai înalt nivel: Sistemele POS de la Wirecard contribuie la succesul afacerii dumneavoastră.

Nivelul ridicat de acceptanță al plăților vă va impulsiona afacerea și va face ca plățile fără numerar să fie mai simple pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră. Cu echipamente POS și procese de plată inteligente puteți face față oricăror cerințe din domeniul plăților fără numerar, indiferent dacă sunt în magazin, mobile sau online. Profitați de procese fluente, o securitate maximă și asistență competentă din partea echipelor noastre de service disponibile la orice oră.

Cu servicii de management flexibile și o gamă largă de echipamente POS și sisteme de plată, avem întotdeauna soluția adecvată pentru organizația dumneavoastră, o soluție care vă va însoți pe drumul spre succes. Sistemele de plată POS de la Wirecard vă asigură cele mai înalte standarde din domeniul tranzacțiilor fără numerar.

Beneficii

 
  • Loialitate crescută a clienților
  • Soluții flexibile şi complete, personalizate pe baza cerințelor dumneavoastră 
  • Service eficient
 

POS sharing de la Supercard

Tranzacțiile la POS durează prea mult timp? Wirecard oferă o soluție detaliată, intuitivă, care vă permite să folosiți un singur POS pentru toate cardurile. Soluția POS Sharing înseamnă costuri de întreținere reduse, creștere în acceptanța plăților, tranzacții mai rapide și clienți mai fericiți. Profitați de avantajele diverselor programe de loialitate ale băncilor partenere și preveniți posibile probleme cu ajutorul serviciului nostru de management al fraudei. Optați pentru utilizarea soluției POS Sharing ce vă oferă toate avantajele serviciilor noastre extensive, la o fracțiune din costurile normale.

MAI MULTE INFORMAȚII

Formular de contact