OPȚIUNI DE PLATĂ DIVERSE

Plățile online trebuie să fie simple și sigure.

În cazul plăților online senzația de încredere este un factor important pentru mulți dintre clienți. Oferiți-le clienților siguranță la momentul oportun și stimulați-le dorința de a cumpăra, cu ajutorul proceselor noastre de plată simple și fluente. În plus față de acceptanța ridicată din partea multor bănci și instituții financiare, oferim și o gamă largă de metode de plată online.

Acestea cuprind sisteme de plată inovatoare și oferte inteligente precum portofelul electronic Romcard Masterpass Wallet, o soluție care facilitează efectuarea de către clienți a plăților online. Securitatea are cea mai mare importanță pentru noi și trebuie să fie cât mai bună posibil pentru toți cei implicați. Faceți lucrurile mai simple cu Wirecard, pentru dumneavoastră şi clienții dumneavoastră.

Beneficii

  • Plată simplă și rapidă
  • Securitate maximă pentru toate părțile implicate
  • Creștere a vânzărilor datorită acceptanței

 

 

Romcard Masterpass Wallet

Romcard Masterpass Wallet vă oferă opțiuni de plată online simplificate pentru clienți, prin Masterpass Wallet, și stimularea impulsului de a cumpăra, prin derularea simplă și rapidă a cumpărăturilor online. În Masterpass Wallet clienții dumneavoastră își pot stoca datele pentru diverse carduri de credit, bănci și carduri de debit, pe care le pot apoi utiliza pentru a efectua plăți cu Masterpass Wallet, doar printr-o singură autentificare. Acest proces de plată simplificat face lucrurile mai simple pentru clienți și asigură un proces de vânzare fără probleme.

MAI MULTE INFORMAȚII

Formular de contact