TOATE SOLUȚIILE DE FIDELIZARE ÎNTR-UN SINGUR LOC

Soluțiile noastre pentru retail măresc rata de retenție a clienților.

Generați o loialitate și mai mare a clienților pentru produsele și serviciile dumneavoastră, oferindu-le avantaje irezistibile, de pe urma cărora vor profita în mod repetat. Programele de loialitate inteligente pentru retail nu numai că le oferă clienților satisfacția că sunt recompensați, dar și certitudinea că nu vor mai rata nicio ofertă. Oferim soluții de carduri personalizate pentru toate cerințele din domeniul retail, de la carduri pentru clienți, carduri preplătite și cadou, până la carduri bonus, cashback și de parteneriat.

Dumneavoastră selectați formatul cel mai potrivit, ca de exemplu minicard, format special sau PVC standard, carton sau plastic ABS, cu hologramă, culori metalice sau imprimare în relief. La cerere producem materiale promoționale și informații suplimentare, care pot fi trimise împreună cu cardul.

Contactați-ne pentru a organiza o consultare – vă ajutăm cu plăcere să găsiți soluția potrivită.

Beneficii

  • Întregul program de loialitate într-un singur loc, de la carduri până la software personalizat, management al bazelor de date și mailing
  • Satisfacție crescută a clienților
  • Design complet personalizat
  • Date statistice informative despre comportamentul clienților

Sistemul de acces și plăți Sphere PAY

Am dezvoltat sistemul Sphere PAYpentru companii care organizează evenimente, pentru mall-uri sau orice altă zonă comercială cu circuit închis, unde accesul și plata trebuie făcute într-un mod simplu, rapid și securizat. Soluția Sphere PAY utilizează un card sau o brățară contactless, beneficiază de securizare maximă și poate fi personalizată funcție de particularitățile fiecărui partener. Portofoliul Cloud Portal Backoffice, ușor de utilizat, vă permite să gestionați întregul sistem, să vizualizați statistici relevante și detaliile tranzacțiilor, să actualizați procesele pentru carduri sau brățări și multe altele. Sunt disponibile și componente opționale de sistem, cum ar fi o aplicație mobilă sau un chioșc cu servicii de identificare și plată. Contactați-ne pentru a vă oferi o soluție personalizată pe nevoile afacerii dumneavoastră.

Transport și parcare

Există un card care face mai simple diverse aspecte ale vieții, cum sunt călătoria cu mijloacele de transport în comun sau parcatul în spații și parcări cu plată. Noi oferim sisteme pentru aceste două domenii, asigurându-le clienților dumneavoastră o deplasare fără probleme. Spre exemplu transportul în comun: Datele GPS precise provenite de la parcul auto fac posibilă furnizarea unor informații importante pentru clienți, iar dumneavoastră vă puteți bucura de o imagine de ansamblu asupra tuturor datelor relevante referitoare la locație, timpul de deplasare / orele de tranzit sau viteză, prin rapoarte de monitorizare complexe pentru fiecare vehicul; astfel puteți face o planificare mai eficientă. Sau parcarea: Cu sistemul nostru inteligent de management al parcării economisiți timp și bani. De la instalarea unei căi de acces/ieșiri, până la sisteme de plată și programe de management, Wirecard propune soluții de parcare complete, cu un nivel înalt de automatizare, pe bază RFID, care reduc timpul consumat și costurile, funcționează atât cu numerar, cât și cu card și furnizează rapoarte complexe, totul cu un management integrat.

Cardul cadou de la Supercard

Prin soluțiile noastre pentru carduri cadou, așa cum este AFI GIFT CARD, le asigurați clienților primirea cadoului visat. Cardul cadou se poate adapta pentru orice domeniu de utilizare și orice formă de plată, este ușor de alimentat și de administrat. El poate fi simplu sau reîncărcabil, cu sume între 50 și 10000 RON/zi, poate fi personalizat și poate fi livrat într-o cutie de cadou atractivă; cardul cadou este perfect pentru o aniversare, un cadou sau o recompensă pentru angajați sau partenerii de afaceri. De asemenea, cardul cadou poate fi înregistrat în aplicația mobilă Cards4u și poate fi utilizat pentru cumpărături în magazinele partenere din program. Toate acestea se regăsesc într-unul dintre soluțiile card cadou de success, AFI Gift Card. Reîncărcabil, AFI Gift Card poate fi utilizat  la oricare dintre magazinele partenere din AFI Mall București și Ploiești.

MAI MULTE INFORMAȚII

Formular de contact