Fidelitate crescută a clienților prin servicii integrate de personalizare.

Cardul este întotdeauna asociat unei firme sau instituții. Această afiliere joacă un rol fundamental în emiterea cardurilor și presupune standarde înalte și servicii specializate pentru că, pe cardul emis, numele clientului se află întotdeauna alături de cel al dumneavoastră.

Pentru a asigura o fidelizare maximă a clienților, vă oferim soluții moderne pentru a personaliza procesul emiterii de carduri:

management certificare BIN/emitere EMV, personalizare a cardurilor cu cip și bandă magnetică, personalizare a cardurilor contactless, achiziție de carduri, management al stocurilor de carduri, carduri și toate materialele necesare pentru expediere precum și managementul codurilor. Sunt disponibile servicii de transport cu vehicule blindate pentru locațiile din București, conform standardelor Visa și Mastercard.

Beneficii

  • Securitate maximă
  • Cele mai înalte standarde
  • Servicii integrate

Tipărire și împlicuire

Consolidați loialitatea clienților dumneavoastră prin personalizarea procesului de emitere a cardurilor. Oferim diferite modalități de a produce declarații de expediere, scrisori de bun venit, facturi electronice și alte documente, funcție de particularitățile firmei dvs. De la hârtia de scris până la plicuri și ambalaje, alb-negru sau color, vă oferim o libertate creativă considerabilă în ceea ce privește design-ul. Contactați-ne pentru a afla mai multe.

Formular de contact