Știm ce este important: o procesare simplă, inteligentă și în siguranță.

Succesul este de multe ori determinat de detalii. De exemplu, o procesare simplă și sigură a plății poate decide dacă afacerea dumneavoastră va avea succes sau nu, în numai câteva momente. Începând de la selectarea dispozitivelor adecvate și a software-ului optim, până la certificare și procesare, totul se rezumă la procese inteligente, confirmate în practică. Wirecard are expertiza și experiența extensivă pentru a vă susține în toate aceste procese.

La Wirecard procesarea plăților a fost dezvoltată și optimizată conform celor mai noi standarde și celor mai avansate tehnici de programare. Vă stăm alături de la început și vă sprijinim de la selectarea arhitecturii soluției până la operațiunile de zi cu zi.

Beneficii

  • Dispozitive de plată de încredere

  • Procese optimizate, inteligente
  • Software de ultimă oră și standarde înalte

 

 

Rutare tranzacții prin Romcard

Având o multitudine de posibilități de configurare, compatibilitate maximă și software adaptabil, vă puteți bizui pe sistemul sofisticat și robust pentru rutare tranzacții de la Romcard. Sistemul acoperă dispozitivele POS, bancomatele și toate interfețele de rețea curente, cum sunt Visa, MasterCard și American Express, național și internațional. Vă oferim achiziții și emiteri EMV, securitate a tranzacțiilor prin HSMs, verificare a cardurilor CVC2, autorizare stand-in, pass-through, validare check digit, validare expirare și translatare PIN.

MAI MULTE INFORMAȚII

Interfață decontare de la Romcard

Vă oferim o interfață de decontare eficientă, pentru a vă ajuta să gestionați simplu și rapid toate cererile. Cererile sunt trimise și declarate la diverse organizații de carduri și financiare, inclusiv tranzacțiile Visa SMS. Acest proces se încheie în general în decursul unei singure zile. De asemenea, puteți cere diverse tipuri de rapoarte pentru clienți, necesare pentru a face posibilă o analiză mai detaliată a plăților. Interfața noastră de decontare este nu numai eficientă, ci oferă și o versatilitate semnificativă pentru afacerea dumneavoastră.

MAI MULTE INFORMAȚII

Formular de contact