Experiență, securitate și tehnologie de vârf

Wirecard Romania – experți în tehnologie financiară.

Wirecard Romania, fostă Provus Service Provider, este parte din grupul internațional Wirecard, unul dintre cei mai mari specialiști software și IT din lume. Wirecard Romania este specializată în outsourcing și soluții de white label pentru tranzacții de plată electronice, precum și emitere de carduri și produse de cont. Wirecard Romania are sediul în București și o filială în Chișinău, Moldova. În Europa de Est, în raport cu volumul emiterilor și punctele de acceptanță, Wirecard este unul dintre cei mai mari emitenți și furnizori de soluții de carduri și una dintre firmele de top în procesarea plăților electronice.

Avem o experiență îndelungată și am lucrat la o gamă largă de proiecte de succes, acoperind întregul domeniu al plăților electronice, pentru firme din România, Republica Moldova, Serbia, Kosovo, Cehia, Ungaria, Germania, Austria și Orientul Mijlociu.

De la emiterea de carduri, procesare și management al riscurilor până la soluții POS, clădim soluții de loialitate complete pentru retail și bănci și oferim servicii care îndeplinesc cele mai înalte standarde de securitate, cu ajutorul unor tehnologii de ultimă oră.

UTKU OGRENDIL

Managing Director at Wirecard in Romania

IDRIS BERBER

COO at Wirecard in Romania

ANCA DRAGOMIR

CFO at Wirecard in Romania

ANDA KAFTANOGLU

Sales Director at Wirecard in Romania

CRISTINA IVAN

Human Resources Director at Wirecard in Romania

DENISSA DUMITRIU

Head of Call Center at Wirecard in Romania

VALENTIN COSTACHE

IT, Security & Digital Director at Wirecard in Romania

GINA ANASTASIU

Sales Manager Supercard Solutions & Services, member of Wirecard Group

Wirecard Global – lider în sisteme de plată

Încă de la înființare, în 1999, Wirecard Group s-a dovedit a fi unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de outsourcing și soluții white label pentru tranzacții de plată electronice.

Celor peste 25 000 de clienți, Wirecard Group le oferă o tehnologie de vârf, servicii de raportare transparente și în timp real, precum și asistență pentru dezvoltarea strategiilor de plată internaționale, atât offline, cât și online sau mobile. O platformă globală pe mai multe canale combină acceptările și metodele de plată internaționale, protejate de soluții de ultimă oră de prevenire a fraudei. În ceea ce privește emiterea instrumentelor de plată proprii sub formă de carduri sau soluții mobile, Wirecard le oferă firmelor o structură end-to-end, inclusiv licențele necesare pentru emiterea de carduri și produse de cont.

De mai mulți ani Grupul Wirecard crește mai rapid decât piața europeană de comerț electronic. De exemplu, volumul tranzacțiilor noastre a crescut cu 28,5 procente în decurs de un an, de la 26,7 miliarde la 34,3 miliarde de euro. Acest succes se datorează creșterii susținute a afacerii noastre de bază, activând ca specialiști în plăți internaționale și management al riscurilor atât cu propria bancă acceptatoare și emitentă, cât și în colaborare cu parteneri globali din sectorul bancar.

Vă invităm să aflați mai multe despre dezvoltarea activităților noastre comerciale.

Formular de contact